måndag 2 mars 2009

Eskimåmys

jag fortsätter med virkade stenar..*eskimåmys*
vintern verkar hänga kvar...det snöar utejag har tagit in äppelgrens kvistar..NU!! blommar amaryllisen...lite sent!! tycker jag.. men..fint ändå.:)
papper mache goblin på G på bordet.. grejat lite med pellargonior.. som fått fart nu efter vinterdvalan..Lulu å pennan vilar ut på lapptäcksfåtöljen..6 kommentarer:

hönemor sa...

Hej du, har du snöat hos dig också idag, här har det vräkt ner hela dagen och än har dom inte plogat vägen. Eskimostenen var söt tycker jag. Du hade rätt det var en mård.Kram Katarina.

ima sa...

Ja nu såg jag Perlagonerna satts på Plats, för sommaren.. å Äppelkvistar.. härligt- ska se å kunna klippa här några styck. Stenarna är igång perfekt--Själv har jag nyss broderat FRÖER, på den .första.påsen jag klippte utgår i grönt,å mellanlägg .. ett måste.i morrton kan jag blir klar med båda. tänker redan på nya färger... sy sy

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad fin amaryllisen är.
Ja här har det snöat sedan fyra tiden på eftermiddagen.
Härligt att du har tagit in lite äppelkvistar, det är så härligt när dom slår ut.
Ser att du har en hel del glada pelargonier som håller på att vakna.
Ha det gott Marie:)

Annika Christensen sa...

Bättre sent än alrig!
Gillar amaryllis när än den blommar.
Flitens lampa lyser som alltid hos dig.
Ha det gott
Annika

Lilla Eken sa...

Amaryllis är väl fin när den än blommar. :-)
Och i vilken fin form dina pelargoner är. De där kommer ju att blomma snart. Du måste ha en bra vinterförvaring åt dem. ?

Är det en mops du gör i papier maché???

Måste bara säga att jag gillar dina gardiner skarpt också. Jag testade nästan samma variant (utan tvärbandet) i matrummet i somras, det blev jättefint, men jag vill gärna se ut på trädgården därifrån... Så nu funderar jag på att prova i trapphuset i sommar istället. Ja vi får se...
Ha en fin dag. /I.

Lilla Eken sa...

Vilken rolig länk! Vad söta de är. :-)
Tänk att ha en sån som vaktar ingången till huset!! :-)

Vad märkligt med olja i pappersmassan! Försöker komma underfund med vilken funktion den kan ha, men.. ja, jag kommer inte på det. Kan det vara att det torkar långsammare tro? Roligt att du hittade ett recept som funkar iallafall.
Tack för gardintipset. Ska kolla nästa gång. :-)
/I.