torsdag 19 mars 2009

Lilla Ek´s fina Trädgårdsbok

idag!..fick jag en överraskning! ett paket på postenmed en underbar... Trädgårdsbok! ifrån Iann Eklund Tinbäck...allas våran http://littleoaktree.blogspot.com/och Boken är även skriven och illustrerad av henne själv..Lilla Eken..:)
jag kan bara säga...detta måste vara Sveriges egen Tasha Tudor!!..se bara vilka otroligt fina akvarellmålningar..boken är om blommor,örter,grönsaker,växthus,trädgårdens årstider.tillomed en stickbeskriving finns med... råd å många bra tips!.. och så rikt illustrerad.jätte inspirerande kan jag säga.....en bok man verkligen kan skönläsa i..:)

Tack snälla Iann för denna underbara bok..:)
till kvällskaffet..broderade jag klart en svamp...


en liten mops....vi fick en liten kär hälsning i från en liten kofta!!


* mopsen Arvid *


som bor i karlskrona..och som är född hos oss,,


tack snälla för detta söta foto....:)


vi hälsar så jätte mycket till Arvidkoftan..och snälla matte å husse..


å särskilt till arvids mormor*barbro*.. o till moffa åxoklart:D

och så är sy puffens nya klädsel nästan klart..


( ska fästa den med enkel snörning)

skulle prova hur stor den var..


då har bosse banan bråttom att provmysa på den..


Gladast åt puffens nya klädsel i ullgarn är då Bosse banan..:)


8 kommentarer:

Prillig sa...

Hej! va kul att du tittade in hos mig! Vilka charmiga hundar och katter du har. :-)

Kram Britt

hönemor sa...

Hej du, nu har jag lagt ut ett nytt mönster. Vilken fin bok du har fått, den måste jag få tag på.Och du har inte legat på latsidan ser jag, du är så kretiv, när ska du ha utställning. Puffen blir en skön plats att ligga på för djuren, varmt och gott om rumpen. Många kramar Katarina.

Leila bakar... sa...

ja, jag får nog prova med pelargoner istället. =) Söt trädgårdsbok!

emma sa...

Så söt Arvid är=) Dom är lika i ansiktet Ozzy o han men Ozzy är ju så tanig, fattar inte hur han kan vara så smal när han äter som en häst.Visst tränar han mycket men han borde ju vara bredare av muskler då.Han hade lätt blivit världens snabbaste man på 100 m löpning om han hade varit människa hehe.Dom är ju väldigt slanka dom=)

Vardags-mirakel sa...

Bosse ser ju helskön ut! Vilken fin bok du fått, och så mycket roliga figurer du sytt! Ha en underbar helg, kram Eva.

ima sa...

avundsjukan slet i en---Ang BOKEN-- så klart... Bosse med sin stil-- helt charmig--Så - rask- du varit ?det var värst rent av..med Nygjorda saker bara att gratt Lite mera har även jag --satt fart- nu, efterveckan har varit lite seg å efter iallt..så gott som Höres..Önskar God Helg även..

Hobby o Fix sa...

Tack för din komentar i kväll. Kul med Trädgårdsboken grattis,den skulle man kanske behöva.
Jaså kisen gillar din puff, ja det förstår man,han ser ut att trivas på den.
Ha det så bra i helgen.

emma sa...

Uscha ja det är inte kul att tänka på jobb i dagsläget alltså, inga jobb finns att söka och de som har jobb är så rädda att förlora dem.Vi får hoppas att Frank klarar sig även denna gång.han har ju vart där länge som du har sagt innan.Vi håller tummar o tassar=) Ne det är ju dt, Ozzy håller ju igång mycket o äter mycket med.Han väger 7,5 kilo så det är ju ungefär mellanvikt.Dom ska väga mellan 6,5-8kg tror jag.Sen finns det ju kingsizemopsar som väger över 10kg men då är ju hela kroppen grov.Men veterinärerna som vi har träffat när han har vart på kontroll o spruttagning o så är kanonnöjda med honom just för att han är så slank o fin i kroppen.O frisk som en nötkärna är han ju så man får vara glad för det.Nästa söndag ska vi på mopsträff på Spårlinas kennel, det ska bli skoj.Kom dit ni med om ni inte har nåt för er.Alla mopsar i hela småland är välkomna.Ozzys syster Doris från Kalmar kommer med så det ser vi fram emot=)