torsdag 26 februari 2009

Varma stenar

jag har börjat nytt projekt i dag.. virka stenar..
virkar runt sten med tunt ullgarn..känns varmt å skönt i handen... funderar om jag ska lägga dom i varmt vatten med ´lite såpa.. för å tova till dom lite..
.. man kan ..ha dom som påskägg i riset..i fickan när man är på väg någonstans....som dekoration... som trädtyngder...... ja.. till allt möjligt faktiskt...:) *tror jag*

vid vedspisens kant..

så...är kaninkudden klar...:)


bakade hålkakor i dag-- rågbröd*11 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Det var ju ingen dum idé att virka runt stenar, kan man som sagt ha till mycket. Tyngder på sommaren på tidningar, dukar och som du sa i påskriset eller under riset.
Hoppas du har det bra, kram Marie:)

hönemor sa...

Hej du, kudden blev väldigt stilig ,en fin present som passar överallt.Va gôtt brödet såg ut, ä dä hôle du har brevid.Kram Katarina.

ima sa...

ojoj vad du har varit igång-Vad man kan säga är först Stenarna var ju ett roligt progeckt, sen kudden ,-söter som socker- å så Bakat Rågbröd--ja det blir ju perfekt det.. till Misters önskningar-el hur? Här är segt å tröttsamt----Drivrutiner finns visst ikke här till vebbcamera-- så adr boken som troligtvis ej går CD att ha i min Hårddisk .. bert skulle se om han kan få in den å senda till baka till i MINI.. å senda tillbaka hit då i dokument .. Annars dammsugnings dag i dag som gäller-å så Sebbes---

Lilla Eken sa...

Vilken bra idé. Kan du värma dem på spisen då alltså och ha dem som värmare på promenaden?
Bakar också just nu, kände att jag var tvungen att ha nåt till eftermiddagsfikat så det blev inget nyttigt alls, bara kaka. :-)
Kudden blev ju toppen. :-)
Hej, hej/I.

gulle hexan sa...

TACK alla för snälla kommentarer:)

det var jätte kul å virka runt stenar,,varmt å roligt..
å visst e det hålet som ligger brevid bödet:)
ja det går att värma stenarna på spisen el i ugn.. men bäst vore om man hadde täljsten..det bevarar värmen bäst av alla stenar..

Lilla Eken sa...

Lyllos dig skulle jag vilja säga; räfsa!!? Här ligger en decimeter snö fortfarande.
Fullt med folk ute på söndagspromenad som släpar sina michellingubbe-barn i pulkor!
(Men det blev kaffe o macka i växthuset idag med, sol!! :-) )

Lisa sa...

Kuddarna blev jätte fina :)
Kul ide med stenen.

ima sa...

Kalaset är över,,å bra är ju det..Dina varma stenar ---värmer hit över--.. ska jag säga, å väckt intresse hörde jag ju,vid besök
så framåt.. i sy å Garnkorgarna..

Marie//Tekla Maräng sa...

På Clas Olsson har jag köpt den där inga formen till muffins och scones. Klart bättre en vad jag trodde.
Vad skönt det låter att äppelträden är fixade. Tänk att du har kunnat räfsa mellan snöplättarna. Ja här är det bar mark på trottoarer och gator.
Men det ligger ett fint lager på mina promenadstigar i skogen, där hundarna och jag luffsar fram.
Idag läs igår söndag gjorde jag inte mycket nyttigt, mer en bakade sconsen, tittade på Vasaloppet, promenerade och sov middag, är så himla trött men jag vet inte varför. Lagade mat och tittade på Beck på TV, så mycket Tv-tittande på en dag brukar jag aldrig ha.
Kram Marie:)

Emma sa...

Vad du är duktig på att pyssla, fantasin finner inga gränser..Jag har fantasi som en dement fisk haha.. Du är så himla duktig!Allt bra annars?Kramar i massor från Emma&Ozzy

ima sa...

Nu i efterhand måste jag fråga? hur smakade brödet?