söndag 8 februari 2009

karin och burkar

Längtar efter vårenKarin....

lite burkar i köket...

5 kommentarer:

ima sa...

Voav,--Vilken dame -- hur rolig som helst.. mycket att fråga om ? Hur blev ansiktet till? ock ,iden , --var så-- träffande-Å alla väntar på våren, man vill ut i trägårn å se- snödroppsen spirar,å slippa bekymra sig om dammet som lägger sig mer å mer. Men man kämpar på med mera tårtbitar, --om -å om -igen. riva upp- å göra- igen--, så huvet börjar värka , så väl som fingrar.....

hönemor sa...

Hej på dig, va roligt att du hittade till min blogg,men hur gjorde du det,skull villa veta. Vilka fina dockor du gör,otroligt att ansiktet är gjort i tyg.jag håller ochså på med lappar det är ju så roligt,jag lägger dig på favoriter så jag kan hälsa på dig.Katarina i Åmål.

Lisa sa...

Härliga burkar du sammlar på :) kul hur du ställt upp dem också :D

Lilla Eken sa...

Men VILKEN härlig burksamling du har! (Och värd en mindre förmögenhet har jag en känsla av..!). Så fint det blir när du har dem ihop sådär, som en liten utställning.
Tittar på de fina krokarna som sitter under hyllan också... Jag har sett att det finns några sådana i taket i vår lilla vedbod vid Huset, och ska se om jag inte kan rädda några och ta in. Tycker att de är så vackra.
Vilket personligt hem du verkar ha!
Ha en fin fortsättning på veckan önskar dig liten ek.

Lilla Eken sa...

Jag har inte stickat på två dygn! Vet inte vad jag gjort istället..!? Bläddrat i gamla tidningar och svurit över datorn som just nu är ovän med mig!

72 har vi i huset. Och snedtak på hela övervåningen, så det ser nästan ännu mindre ut än vad det är. Och tomten är liten, liten, men det är bara bra tycker jag. Inte så krävande att ta om hand.
Bara man kommer på hur man ska lösa det med förvaring, få in skåp och sånt så småningom så ska det nog gå bra. Just nu är det lite (eller snarare väldigt!!!) rörigt... ;-)
Undrar hur stort ni har det, för jag tycker att det ser väldigt rymligt ut på bild..?