onsdag 28 oktober 2009

lovika länk

klar med halslänk i lovikka garn..

12 kommentarer:

ima sa...

Jag är den Första att Gratulera dig Oj så Flödig den länken Blev,å Lovika jojo värmen flödar ut Ofatt bart Min lilla hänger framme på dörrhantaget,,B . --såg den ikke-- ens , det du?har många Järn i elden just nu..det går oftast Bäst, att jobba med nåra på en gång.. Grattis än en gång..

Lilla Eken sa...

Vad fina de blir!
Begriper inte riktigt hur du sätter samman dem, jag ser inga skarvar alls - urläckert.!
/I.

ima sa...

MAGICK var ordet för dom Kedjorna
Något att fundera på----

Hobby o Fix sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ima sa...

Tar du Beställning å vad vänder man sig då Här el?

Hobby o Fix sa...

Det var rejääla ankarskättingar du fixat, det ligger mycket värme och styrka i dom. " Grattis" Du är duktig att hitta på.
Kram.

hönemor sa...

Gokväll min vän, fina kedjor, du är otrolig som kan hitta på. Du får goggla på väska av fyrkanter, så kommer bloggen Lappetussa upp, där är det mönster på väskan. I morgon ska vi göra en tur till Karlstad och Ikea. Kram Katarina.

Vardags-mirakel sa...

Tänk vad du hittar på, ha det bra! Kram Eva.

Lilla Eken sa...

Ännu mer spooky är att jag var på väg att skriva till dig att man kanske kunde göra draperier istället för länkar! Men så tyckte jag att jag var lite väl flummig. Och så tänker du på nästan samma sätt...!

Ulltätremsorna gjorde en otrolig skillnad. Förmodligen borde man kunna göra själv, du har nog rätt. Grejjen är väl att få tag i ett "riktigt" ullgarn som har kvar sina egenskaper. Lite fettigt och härligt doftande. :-)
Nu kom jag precis på att jag glömde fota sjalen. Den ligger kvar i stugan. Ja, ja...

Ha det bra/I.

Emma sa...

Hejsan!Jag tänkte att jag skulle ringa er idag och fråga om vi får låna Pennan över helgen.Tänkte att jag kunde skriva här med så hinner ni fundera lite=) Ett par mopsvänner till kommer på söndag så vi tänkte spåra lite o grilla korv.Vill ni komma ner då så får ni jättegärna det.Jag slår en signal senare idag så f¨år vi se om helgen passar att låna henne annars tar vi det en annan gång.Kramar från kalla Nybro.2 grader har vi idag.

Emma sa...

Vi har med lite problem med vårt internet, hopplösa teknik=) Jag går halvdag imorgon för jag ska vara på förskola och observera men jag tänkte att jag åker direkt efter och hämtar Pennan och så är Micke ledig på måndag så vi kan åka och lämna henne då, eller söndag eftermiddag om hon längtar hem och ni saknar henne=) Skulle vara så roligt om Ozzy fick någon att leka med lite, han är så rastlös efter att ha haft tratten så länge..Men bara om det känns okej för er?Kram

Emma sa...

Vilken timing, gick in precis nu när du hade skrivit hihi..Men då kommer jag imorgon,jag ringer när jag närmar mig.Kan tänka mig att det blir runt 14-15.Jag tar med mig Ozzy så får vi se vad de tycker om varandra=)Ska bli så roligt.!Kram ses imorgon