onsdag 14 oktober 2009

hönsen i sovrummet

nu väntar vi på frukostägg....


fondväggen jag målade å tapetserade upp av tapetprover tidigare..
med sängar o liten skärmlampa köpt på loppis för 10kr..
å så några sydda tjockhöns...


tyvärr blev fotos lite dimmiga..

5 kommentarer:

Emma sa...

Tack för dina uppmuntrande ord, idag känns det mycket bättre..Jo jag ska direktreglera men jag måste kolla så att försäkringsbolaget tar det först bara.Han måste i vilket fall göra operationen men frågan är hur mycket vi ska betala.Det är alltid värt varenda krona för att min älskling ska må bra men jag vill helst veta innan.Hur mår Lulu,märks det någon skillnad med de nya tabletterna?Kram

hönemor sa...

Hej du vännen min, men vilkna fina hönor du har gjort, helt underbara blev dom, har du mönster till dom eller har du gjort dom efter eget hôôve. Det blev så fint i sovrummet, där sover du väl gott. Hoppas att allt är bra med dig, och att din hund blir bättre av den nya medicinen. Här är det -5 grader och blåser nordan. Tack för tipset om nässlorna. Kram Katarina.

ima sa...

Va kul att SE " Tjock hönsen"å vad då Hyllor? ja ..fint.. är det iallafall.. Själv Klippte jag ut av Ylletyg Tyvärr stora rutor,,,men tjansar.. ERIK hadde inget alls bra så nu är de utklippta iallafall ska se å sy idag Kallt ute å Än får man va försiktig med Värken Men oj vilken Skiljnad det blivet redan i går...Plötsligt..Ps Hittade Tittskåp igår 1 större till dig Kul att gör kanske ett Julhus el annat antike.

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilka läckra tjock höns du har sytt dom ser levande ut så vem vet du kanske får frukost ägg någon morgon när du minst annar det.
Vad fint det blev i erat sovrum med din fina målning av sänghimmel. Det ser varmt och välkomnande ut och det behövs ju nu när vi bara går mot mörkare och mörkare tider.
Kramar Marie:)

Vardags-mirakel sa...

Vilka helfestliga hönor!Du får allt att se så levande ut. Så fint du fått till det i sovrummet, kram Eva.