lördag 23 maj 2009

besök från Karlskorna

* en härlig dag med goa kära vänner*
vi fick besök av mopsen Arvid (född här hos oss)
och husse o matte . och mattes mamma o pappa från Karlskrona.

Arvids matte med sin mamma i trädgården..

vi fick en skön och härligt solig utedag .. med syrendoft.
sill o potäter med gräddfil med gräslök...gott:)
vi fick träffas o vara tillsammans några timmar....det är verkligen Lycka..


snygga Arvid med sitt fina nya halsband.



nu är gräset så grönt å härligt för alla...




de hade gott kaffebröd med sig..som vanligt:) ..
mysig prat o fikastund..
Tack för besöket kära vänner....




Tulpanerna har verkligen stått sig länge i år.. så fina i färgen.. kanske slapp vi sork för jag hällde tjockt! med aska runt dom tidigare.
hoppas dom förökar sig
nu är jag *nästan* helt bra i min hand.. det har varit drygt å jobbigt å dyrt att bli kattbiten.. ush..






10 kommentarer:

hönemor sa...

Hej du, va trevligt för dig att få besök som piggar upp dig. Vilken fin färg tulipanerna har. Ha en härlig helg önskar vännen Katarina. Många kramar till dig.

Unknown sa...

God morgon!Välkommen tillbaka skönt att du blivit bättre i handen!=)

Så fina bilder du visar,så trevligt med besök med god mat och gott sällskap,gott med sill och potatis..ni ser ut att ha det så trevligt ute i det gröna och hundarna ser ut att ha det gott i gröngräset dom med..dom är så söta och fina!

Lille Arvid är en stilig liten herre han blev nog glad att träffa dom andra hundarna kan jag tro!=),att mopsar är söta hundar tycker jag..så goa och fina!

Att ni har frodig växtlighet i Småland och vilka stora och lummiga träd ser jag genom ditt fönster på bilden!Brukade vara i Småland förr på somrarna när pappa hade semester och vi barn hade sommarlov,det är så fint i Småland!

Vilka vackra tulpaner du har i rabatten så vacker färg dom har!
Hoppas du får en skön helg!

Har kikat in då och då om du satt in något nytt inlägg,blev glad att du visar ett livstecken ifrån dig!

Kram Maria

Unknown sa...

Hej igen..bilden överst är för härlig med Arvid och den andre goa voffsingen,dom sitter så fint där tillsammans och kanske väntar på någe gott*ler*

Hade gott,
Kram Maria

ima sa...

Lördags morgon..Mulnar på tyvärr här
Fina FOTO vill jag lova..Vilken HerrMoppe Arvid är.. Var det fine madaljen om halsen? el häng smycke
Fint med bordet uteå duk på, som sakt försommarfoto riktigt.. Ja Tullipporna är minst sakt frodiga i år De har ju fått vatten från skyn... Såg du Gillade min Badtilda.. Ja hon gick å tog en Bantningskur...som gick över styr....

Lilla Eken sa...

Halloj stumpan,

skönt att höra att din hand äntligen är bättre! Började ju sympati-misströsta...
Ja det är väldigt vad ett endaste elakt kattbett kan ställa till med. All tid som gått bara till ont och oro.

Vilken stilig herre Arvid var! Oj! Han påminner lite om Clark Gable, gör han inte? :-)

Det ser ut som om ni hade en riktigt, riktigt trevlig dag. Och visst är sill o potatis gott så här på sommaren, håller med.

Här har våra tulpaner blommat ut, men väntar på några pingstliljor som inte börjat ännu. Så härligt att inte allt kommer samtidigt, även fast det känns som om det gör det i början på maj när allt bara exploderar.
Hoppas att ni får en fin fortsättning på helgen.
/I.

Katarina sa...

Hej och tack för titten på min blogg! Vad gott med sill och potatis, speciellt om man får äta ute. Man kan ju aldrig vara säker med den svenska sommaren ;). Ha en fortsatt skön helg!
Kram Katarina

Marie//Tekla Maräng sa...

Men vilken stilig karl du har fött upp i Arvid. Vad halsband det finns nu för tiden till husdjuren.

Ja det var en riktig segdragen historia med din hand/arm hoppas verkligen att du snart blir helt återställt. Du har väl inte värk fortfarande? Har lidigt med dig när jag vet att du älskar att pyssla och fixa och då behöver man skjutsiken alla delar på kroppen.

Vad grönt och fint du har det på tomten, härligt med *egna* tulpaner, håller tummarna för att dom trivs och förhoppningsvis förökar sig.

Sill och potäter det är riktig sommarmat, det.
Alltid trevligt med besök som kommer och hälsar på.

Kramar Marie:)

malte-arvid sa...

Tack för en underbar dag-det är alltid lika underbart att komma till er, ni är såååååå goa personer.Mamma o pappa tyckte det var så mysigt hos er ,dom har pratat om det sen vi kom hem. Det var ett lyft för mamma ,det var mycket upplyftande för henne o för oss med. Arvid tyckte det var så kul att träffa mamma Josefin syster Pepan o Maltes haivsyster Lulu sist men inte minst Ottomannen.Tack än en gång för en underbar dag med god mat o värmande sällskap. Kram från oss i karlskrona

Jossan sa...

Hej!
Vad trevligt med besök =) Måste bara säga vilken snygging Doris har till brorsa ;) Ha det så bra tvåbenta som fyrbenta! Kram kram från Jossan, Tobbe Sune & Doris

Vardags-mirakel sa...

Kul att ni haft trevligt besök, och att handen blir bättre o bättre. Nu ser jag fram emot dina nästa handarbetes projekt! Kram Eva. ps jag bara hittar på mina brödrecept lite eftersom, tar i det som finns hemma:-)