tisdag 5 maj 2009

hyllor o tapet

i dag har jag skruvat upp ( med vänster hand)några gammla hyllor ( spiklådor)
som jag hittade i snickarboden...

så nu har jag bra förvaring för smågrejer..:)

jag tapetserade lite över hyllan, med vanligt tapetklister och utrivna tidningsbilder från någon tiding jag ärvt..


högerhanden i dag.. är lite blå. och stel. men fingrarna är nu böjliga och utan smärta.. svullanden har gått ner..
8 kommentarer:

ima sa...

å så roligt att se dina Hyllor..å tepetseringen bakom perfekt trodde banne mig dte var riktiga krukor.. så---- trolleri - Så din hand tryckte på Fotot å man såg verkligen var ena tanden gått inå iallafall Mycke finare nu härligt ----Hopp om din SYHAND Ja dom bör manVara extra rädda om---men mantänker sällan på detta. men efter såna "strapatser" Blir en Påminnelse-- i långa tider--Jasg sitter å små syr på Ajnos Rosa Bekelser fota dom sen La nämnligen 2 Lager sylt emmeöllan vilket gjorde jobbet---Mycke långtids arbete.. skase om de blir Extra sen också---Inte helt garanterat alls...höres

hönemor sa...

Hej du vännen min, vad fint det blev med lådorna på väggen, jag fick titta två gånger om krukera var riktiga eller vad det var. Tänk vad dina pelargonier har växt, dom har ju blivit så stora. Det var skönt att höra och se att handen har blivit bättre. Kram Katarina.

Smultronlycka sa...

Jättemysiga lådor!
Bra att ta till vara på dem och fixa så mysigt som du gjort!!
Usch vad den där katten bitit hårt!
Ha det gott!
Kram Anna

Annika Christensen sa...

Kära nån.. vilken hand.
du har väl tagit stelkrampsspruta!!!
Min man fick blodförgiftning när han blev biten.
Jag vill se mer av dina fina pelargoner fast det har du kanske visat.
Har så dåligt med till bloggen just nu menibland tittar jag in.
Ha det gott
annika

Emma sa...

Jo jag har balkong men förut hade vi en inglasad balkong så där fick det inte plats blomlådor för det var glas över räcket.Men nu har jag inhandlat tre blomlådor som ska fyllas=) Var inne på tekla marängs sida, himla mysigt med alla blommor.Ser fram emot att handla blommor och krukor när jag väl får min a-kassa.Har inte fått pengar än och jag slutade jobba i februari, dom är inte kloka på a-kassan, dom tror man kan leva på luft.!Men man har ju gubben o hunden att vara lycklig för iaf=) Kram

Lilla Eken sa...

Men vad fint du har fått till det, det blev ju jättesnyggt! Och vad mycket fina saker du har i dina hyllor; både igelkottar, aladdins underbara lampa och sjungande fåglar... :-)
Bra idé att tapetsera bakom.

Dina pelargoner ser enorma ut! Du måste ha rejält gröna fingrar! Hmm.. nej vänta nu.. dina fingrar är ju blå för tillfället..? Ja, ja... du måste ha god hand med dem iallafall. :-)
Kram från I.

Maria sa...

Så fin idé att använda spiklådor som små hyllor att förvara små saker i!Blev ju jättefint med alla dina små prydnadssaker!

Synd att du skadat handen,hoppas att du blir bra i den snart.Läser att du blivit biten,inte kul.

Kram Maria

Maria sa...

Ja nu ser jag dina frodiga och grönskande pelargoner,så fina dom är,du har bra hand med växter!Älskar pelargonier och dina är så stora och fina syns att dom trivs hos dig!Så fint med dom små hyllorna som man ser på väggen bakom!

Kram Maria