torsdag 30 april 2009

ur funktion!

nu är jag helt ur funktion!.. så typiskt!
o höger hand, helt stel och bränner som eld..hela tiden..
jag blev anfallen av ursining vildkatt...som bet helt galet...


fick stelkramps-spruta o pencellin 10 dars kur
amimox 750 mg 2gr dag--+ värktabletter diklofenak sanox 50 mg...

så--nu kan jag inte göra nått!!

eländes elände!!.......

18 kommentarer:

hönemor sa...

Hej du, men käre vän vad har du varit med om, har du slagits med en katt. Vilka fula bacilusker den måste ha haft när din hand har svällt upp så mycket. Bodde jag närmare skulle jag ha kommit och hjälpt dig. Hoppas att medicinen verkar snart, stackars dig, jag lider med dig. Många varma Kramar, Katarina.

Lilla Eken sa...

Ajjjj!!! Och det som gör så ont med kattbett också!
Har de inte dränerat? Har musklerna klarat sig??

Ja du stumpan... högerhanden också... ja, nu får du ofrivillig pysselledighet ett tag.

Och du! Du får ju lite ledigt från husmålandet också!
(Ja, FÖRSÖKA se något positivt med det hela kan man ju... ;-))

Bra att du åkte in och fick det medicinerat på en gång. Kan bli ruggiga infektioner av de där kattbetten.

Hoppas att värktabletterna hjälper, så att du kan koppla av lite iallafall.
Puss o kram från din ek-kompis

ima sa...

OJ så Illa det ser ut...Men hoppas du Nu kan relaxa lite från hushållet å tom Läsa ,Om du kan för Värk å Tabletter.Å försök klara magen...då är det go hjälp.Så Maten där får Frank köpa hem för grillning å Färdig mat Om Han ej kan laga någon som helst mat... salladshuve å skära kan han npg väl? Å så Ludde som Hjälp. Ja du får ge order ordentliga såna...Dricka mycket är ett måste för dig..2-3 dar s börjar Pennisilin ta... sen sakta dalande.. Värktabletter Ajaja så luriga ,men måstedu så måste du..för värken...Fint du Fotade din Hand... så man verkliugen såg 3
eländet... tag igen om 2 dar el 3.Ring så fdort du får T8illfälle ,Om man är inne.Här är så Ryckigt så....Golvfläkten ska upp nu strax, ska bli Hetta av idag..Såg lite reklm om ikea I Drömhem. å Om Magnolian...å minns din fd...Läs i Bokhandlaren iKabul,. om du inte redan har ...förståss.

Marie//Tekla Maräng sa...

Men älskade vän vilken otur, tänk att katten inte fattade att du är djurvän.
Hoppas att inga muskler blev skadade och att tabletterna hjälper så att du inte har ont hela tiden. Ena riktiga bacillusker som har svällt upp din hand så.

Så fint du har gjort det med den runda rabatten, jo jag såg att du ska eventuellt flytta hundstängslet lite.
Vilka tujor, stora som granar. Skuggrum lätt inte så dumt.

Målat har du verkligen gjort fint och det blir snyggt där på staket också. Det enda som är bra är väl att du får målar ledigt ett tag. Ser så härligt ut och det doftar ju så gott när tvätt för torka ute.
Kramar i massor Marie:)

gulle hexan sa...

tack tack alla snälla kära vänner för uppmuntrande kommentarer,,
det var snällt av er:)
läget är inte bättre. ser ut som det spridit sig uppåt .inget kul alls,,
kram o trevlig valborgsmäss

Hobby o Fix sa...

Hejsan!
Det var illa att du skulle råka ut för denna vildsinta katt.
Dom kan ställa till det med sina huggtänder och giftga är dom, tur du åkte iväg och fick hjälp,men
allt sådant tar sin tid fy.
Krya på dig nu, och en trevlig helg.
Kram.

Vardags-mirakel sa...

Jag skulle vilja tala vett med den katt uslingen! Ge sig på vår kära gulle hexa... hoppas du snart mår bättre och kan fortsätta med alla dina fina projekt. Stor kram från Eva.

ima sa...

Ville bara påpeka Pennisilin --Tar 2 dygn som mintsa------ så i morron kan du mera se--- skulle det varA mYCKET ILLA SÅ FÅR DU IN, Å VISA hANDEN Å FRÅGA SÅ KLART.sÅ DU KÄNNER DIG TRYGGARE hOPPAS DET SKA VÄNDA...Å ATT DU KLARAR smärtan. Än så har jag näsduken vid min sida.. jo då,men ingen Hosta. å mera aktiv Fast trötter. Det blir man ju
, alltid efter Hörs

ima sa...

Hur går det för dig?

Camillas nya hem sa...

Men, herregud! Är du säker på att det var en katt och inte ett lejon eller så? Stackare, hoppas inte det gör alltför ont?

hönemor sa...

Hej du, hoppas att det är något bättre med dig idag och att medicinen gör verkan, du får skriva och berätta hur det gick till, du vet väl att jag är nyfiken. Många kramar Katarina.

ima sa...

blev glad att du kan skriva här nånn rad---- å vill genast höra Om svullnaden lakt sig i dag lITE Mera?å att värken släpper , så du slipper äta de tröttande Värktabletternaå Få Nybalans på allt-Men för det ska du ikek Förta dig ang Matlagning å disk å sånt-utan det du gillar,å som Piggar upp DEJ..Åk sen till Ikea å ät i nästa vecka å spara på din Hand.. den behöver vila efteråt också...så är det bara... Vi ska ser å Komma till Rrikshj..Ska se efdterblå vitrandewgt smla streck till Thilda s sovdress..Du kan tro va jag har fått tatt upp å sprättat på detja tillverkade då jag var Dålig 3 gånger en påse. osv.. å Idag Hittade jag Pyamasmönstret,-- Jag ritat av från kattas -( Fanns ej I Thilda boken.)..Pärmen stod rakt fram framför symaskinen tom -å hadde inte sett den alls..letat letat. sånt Visar man är Täppt -uppåt också.-..Kram å ha det Å berätta genast när du märker Minskning av svullnaden ok..

emma sa...

Ohh herregud så handen ser ut.Tokiga katt!Att det kan svullna upp så med, hoppas den blir bra snart..Här är allt lugnt, lite för lugnt ibland men man vänjer sig.Jag ska hjälpa min syster att måla om deras hus så jag började i torsdags att skrapa så jag har att göra nu ett bra tag hehe..Ozzy mår fin-fint, han har badat flera gånger redan=) allt väl med era gosingar?ha det så bra o krya på dig.Kramar från oss i Nybro.

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad skönt att höra att du tror att det har vänt för dig. Har svullnaden gått ner något?
Du får fingertopps skriva försiktigt på bloggen. Hoppas att du orkar att vara ut lite i det sköna vädret, man brukar ju bli så himla trött av infektioner och sol i för stora doser brukar ju inte heller var så bra när man äter antibiotika.
Tänker på dig ska du veta, varma goa kramar Marie:)

Mollan70 sa...

Det där såg inte bra ut!
Vad har du råkat ut för?

Vardags-mirakel sa...

Jag har berättat för maken om din hand, han tycker så synd om dig! Vi tänker på dig och hoppas att du snart är helt återställd, kram Eva.

Smultronlycka sa...

Hej!
Oj oj vilken hemsk katt!
Jag blev biten av min kompis katt för många år sen och fick också ta stelkramp och penicillin.
Då blev jag rädd för katter men när vi skaffade vår perser försvann det.
Mina katter är så snälla men det finns falska katter,usch..
Hoppas du känner dig bättre snart!
Krya på dig kramar!!

Lisa sa...

OMG! gud va ont det ser ut att göra, fan vilken katt då? varför attakera den? Hoppas du mår bättre nu :)

Min mamma är inte så dator kunnig, hon låter mig lägga upp saker hon fyndat eller gjort ;D he he sen läser hon kommentarerna :D