torsdag 23 april 2009

Nödår å gammla jeans

jag har börjat ett nytt projekt.. av gamla jeans,,
det ska bli en rund stadig skön matta.. som görs av flätmetod...
remsor klipps och infogas efterhand man syr fast flätbanden. *kant i kant..

jag o gubben min har i dag planterat en ny tujja i tomma luckan...bosse provar läget,,

så var jag på en liten minicykel tur..tog några bilder på den gamla sockertoppen.. som ligger nära oss..
det kan man kalla missväxt å nöd år


numera används monumentplatsen som trädgårdsavfalls tipp.....lite synd tycker jag..sockertoppen
stod neranför å kikade upp... ...

pelargoniorna har satt fart..


de flyter ut i snart hela rummet..en tur i dag med hundarna.. vitsipporna börjar lägga sin matta vid bokskogen
har är skönt att gå en tur ,,,,

9 kommentarer:

Smultronlycka sa...

Hej!
Härliga naturbilder!De gör att man längtar ut i skogen :)
Så bra att du tar tillvara på jeansen!
Hoppas du får en fin helg!
Kram Anna

hönemor sa...

Hej du, vilken bra ide att fläta en matta. Vad fint du har det när du cyklar i bokskogen, sockertoppen var intressant att läsa om. Pelargonierna ser allt ut att trivas hos dig. Nu ska jag ut och fortsätta att rensa och gräva upp plantor som blivit för stora. Kram Katarina.

ima sa...

Sol ute--Bokskpogen är nu ett - elerado .klart av vitsipporna-. samma finns ute på --i 11-- i Växjö . där vi förut hämtade -hästgödsel-, men B vill ikke .. alls, så se Bokskog för min del är ett Nej tyvärr..Å din Perlagoner är en fröjd att sew, visa gjärna mera Foto på dom senare..Nina syns Också nu å ett par får sdtå ute dagtid i solen...(är lite lättare nu . men äärn är det "jumper" som gäller...att ha i närheten..)

Annika Christensen sa...

Härlig tur och kul att få se sockertoppen. Ha det fortsatt gott
annika

Lilla Eken sa...

Vilken tur att de hade Jönsson, han var nog en snäll karl. Men man kan väl förmoda att det hände en del olyckor också - brännvin ihop med stora stenbumlingar låter inte som någon bra kombination, men det var ju så det var på den tiden.

Min mamma gjorde sådana där flätmattor ibland när jag var liten. De är fina tycker jag! Har en liten nygjord från Indiska som toa-matta, men attan vad knölig den blir varje gång man tvättar den. ;-) (Katterna tycker att den är jätterolig att leka med! :-))

Tänk, precis sådär föreställde jag mig din bokskog denna årstid. Oj vad vackert det är!!
Och ni är igång med barrväxter ni också... Ja, jag stammade upp min sockertopp häromdagen, men det går inte att visa på bild! :-)
Kram till dig

Hobby o Fix sa...

Ny tujja på gång, men du det tar lite tid innan den kommer i fatt dom andra. Så har du fina pellergoner kul med växter.
Det ser härligt ut i bokskogen, så
jag förstår att du trivs med dessa promenader,det är sköna dagar nu
vid denna tid på året.
Ha det så bra
Kram.

Vardags-mirakel sa...

Så fina bilder du visar, häftigt med "fornlämningar", gillar din påbörjade matta, syr du ihop varven med varandra? Sov så sött kram Eva.

ima sa...

Var nu ute å Handlade på Grossen Högrev inköptes..bl an. för första gången på över 10 dar... det du...Hostar ikke mycke tog tvära kast igår kväll.kan göra lite tom Ta den lilla Dammsugaren..å ta det värsta
Men vilken ruskig Långvecka jag haft Ikke man kunde göra nått vettigt.. Sy .. O så sakta.. å lite..är allt väl Ingen Mexiko snuva? Du har legat lågt ?? Ska se om jag alls Kan sy nu efter denna.. ut..väntan.. på att det skulle gå över..Dock små läst Lättare literatur mycket Lätt

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風