tisdag 25 augusti 2009

ny klädsel till fotpall

jag har virkat mormors rutor
av restgarner
till en fotpall där tyget var söndertuggat (av en del valpar)

sydde fast det virkade överdraget med tråd i nederkanten av det gamla tyget
13 kommentarer:

Smultronlycka sa...

Hej på dig!
Så fint du virkat!!
det blev ju jättebra!
Önskar att jag också kunde virka så där :)
Hoppas allt är bra med dig!
Kram Anna

Lilla Eken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lilla Eken sa...

Fint! Å praktiskt att slippa ta bort gamla tyget.
Regn i mängder här idag. Jag ska tvätta tre veckors tvätt. Hurra...
:-)
/liten ek

Lilla Eken sa...

Förlåt att jag geggar till ditt kommentarsfält. Jag råkade klicka två gånger i publiceringsrutan så det blev dublett. Ibland är man snabb! När man inte skaaa vara det!

Emma sa...

Ja det är kanske som du säger,all oro som rör till det..Ringde läkaren idag men sen ångrade jag mig o avvaktar några dagar men att boka tid.De tyckte att det lät som magkatarr så de sa att jag kan testa receptbelagd medicin för att se om det fungerar.Ja det ordnar sig säkert med skola,schema och allt när man väl kommer in i det.Det är väl meningen att man ska vara lite nervös och stirrig innan=) Men jag ser verkligen fram emot att börja plugga igen.Stackars Lulu, hoppas verkligen att hon blir piggare.Hon är ju inte speciellt gammal o då ska hon inte behöva ha såna problem:( Säg till om vi kan göra nåt för er..Kram på er o tack för alla goda råd.!

ima sa...

VOVVVV så Najsig pallen blev , som Ny ser det ut som
å nu framåt vintern så är virkat stickat ett måste... ser varmt å gott ut då---<(har mera garner) Hoppas du kan komma på lördg mellan kl 10 å frmåt.. till Eriks hj så ses vi där kanske tar en Fika på Kardemumma bullar även Vi har Gröna Lappar för just det Kostar inget då... grönsaks.soppa idag Bortöver ...sen Svamp dekor på hattarna.. Swiss..

Maria sa...

Hej!Blev ju väldigt snyggt med det nya virkade överdraget,jättefint!

Kram Maria

Vardags-mirakel sa...

Vilken händig kvinna du är! Pallen blev som ny, ha det bra! Kram Eva.

Emma sa...

Vad fin pallen blev, du är otroligt begåvad!Vi har hand om min systers hundar när dom är i Turkiet, lite dumt planerat blev det med valpar o allt men de bjöd sina anställda på resan så de gick ju inte att avboka direkt.Men det går ganska bra tycker jag, visst får man lite för lite sömn eftersom de ska matas på natten men de får gå ändå.Sessan som mamman heter är inte så intresserad av valparna så man måste hålla bra koll..Hur är Eff som mamma då valparna är små,klarar hon allt på egen hand?Jag har köpt Pepcid duo som fungerar likadant som novolucol men än så länge ingen förbättring.Skulle ringa vårdcentralen imon o få en akuttid.Idag hade de inga.Mådde riktigt illa när jag vaknade idag o har svårt att äta så det känns bäst att kolla upp det.Orkar inte göra speciellt mkt så skolan blir tuff om det ska vara såhär..Nu börjar jag ju som sagt skolan men om det blir några lediga dagar så hjälper vi er gärna om ni behöver lite avlastning med hundarna.Vi hade pratat om en lillebror till Ozzy nästa sommar men vi får se hur det ser ut med skolan,hur mycket jag ska vara där..Man märker här att han trivs bättre med fler hundar omkring sig=)Sen försöker jag umgås med alla hundarna på tu man hand så att de får egen tid med mig ibland med.Hur mår Lulu nu, någon skillnad på kliandet?Kram kram

hönemor sa...

Hej du vännen min, va bra det blev att formvirka, bara att sy fast. Har varit dålig att sitta vid datorn några dar, för det är en massa lingon som måste plockas innan någon annan tar dom. Kram Katarina.

Lallis - liv och leverne sa...

Så fint!!
Hoppas att du har en fin dag
Kram Lallis

Marie//Tekla Maräng sa...

Så fint du har virkat och snyggt med mormors rutor.
Tänk om man vore lika kreaktiv som du.
Virka och jag vi går inte riktigt ihop.
Ha det gott Marie:)

Annika Christensen sa...

Flitiga du. Önskade att jag kunde virka. Kunde när jag var ung göra sådana fyrkanter.
Smart lösning.
Ha det gott
Annika