tisdag 16 juni 2009

Linneskåpet

jag har smugit mig till att fixa iordning ett gammalt linneskåp.

som jag hittade i uthuset.. det var en del hål å smutsigt..
men fått ett litet lyft nu..:)
efter skurning med skarpt såpvatten.
så...

har tagit lite olika tapetbitar från provkarta..limmat dit med tapetklisterlite brokigt blev det.. men..de e fräscht å rent..


hängde in en liten stuvbits..ängel....
nu är husvagnen packad för resa..
jag önskar er alla en glad midsommar och trevlig skön sommar..:)
på återseeende... goaste vänner.......8 kommentarer:

hönemor sa...

Hej du vännen min, förvaring kan man inte få för mycke av, och att man blir glad av en färgsymfoni när man öppnar dôrra är aldrig fel.Ditt husdjur med skyddsängel bor ju ståndsmässigt. Ha en härlig sommar med familjen själv. Många kramar till dig, Katarina.

Lilla Eken sa...

Jättebra idé tycker jag. Och ett helt nytt skåp att få peta in saker i, ja, det är vardagslyx det.
Jag har ett skåp från Ikea som jag har tyger i och som jag tänkt att "piffa" upp i evigheter nu men det tycks aldrig bli av... Men det är roligt att planera för hur man kan göra för att få det så användbart som möjligt.

Så nu tar ni semester ett tag. Hoppas att solen kommer att skina på er var ni än befinner er. Och att du inte glömmer virkningen hemma så att du har något att göra även om det regnar någon dag! ;-)
/kram från ek
PS. Jo, du har nog rätt om olika ansikten...

ima sa...

GOD MID
SOMMAR TID---------Skåpet verkar vara Upp to Dejt.. ska ut en runda nu Mjölk osv---Mulnar betydligt Skriv ang Ölandsresan? osv?.

Lilla Eken sa...

Undrar just om ni är ute på vift eller om du läser det här.. Trevlig och varm och skön och vilsam midsommarhelg önskar jag er iallafall. Kram!

ima sa...

En önskan Om en GO å Gla Midsommar .önskas härifrån Mig -------- Katt å fiskvakt--å Blommkoll.-- Nåja go läsning finns så även Synål å Virknål ligger å väntar Matjesill idag absolut Höres

Vardags-mirakel sa...

Linneskåpet är ju hel mysigt! Man blir glad av att öppna ett så charmigt skåp, ha det bra! Eva.

Emma sa...

Hejsan!Jag har passat på att uppdatera min blogg med lite bilder efter ett lite för långt uppehåll.Har kikat in i din blogg några gånger men nu såg jag att även du hade uppdaterat.Vart ska ni på husvagnssemester, bär det av häråt mån tro?Kram kram

ima sa...

Var bara ÄR DU??? Vill gjärna se Havsbilderna så klart-----här i torkan---- Jo då man fick rå städa inför Gästabudet nu om nånn timme
Pu sista var Golven så badrum å tvättställ Hahha.. Syet har åkt in i Gömme......