söndag 9 maj 2010

köksnytt!

jag har lyckats få plats med ett litet litet köksbord i vårt lilla kök..så nu kan man dricka en kopp kaffe där alafall...:)


inget direkt marbodalkök.. men det får duga..
jag har tänkt att tapetsera inuti det gamla glasskåpet ..


har satt upp lite krokar i taket..som fungerar som förvaring till ett å annat,

nu är det dax att plocka nässlor för att torka ..



10 kommentarer:

Vardags-mirakel sa...

Så mysigt att sitta där och smutta på kaffe, jättefina köksstolar också! Ha det bra, kram Eva.

Emma sa...

Hej igen.Det är på Växjö brukshundklubb vid klubbstugan, jag vet inte vart det ligger mer än så..Kan kolla om jag kan hitta en karta el nåt sen..Allt bra med er?Ni grejar lite hemma har jag sett på bilderna, så fint så:)

Lilla Eken sa...

Vilken imponerande samling kannor du har! Gillar de röda skarpt. Visst är det skönt med en sittplats även i köket. Även om den är liten så är det mysigt att kunna slå sig ner, oavsett om det är för fikat eller att bara pusta ut medans man väntar på att kakan ska grädda klart. ;-)
Blir lite full i skratt när jag ser dina rutiga gardiner. Vi har våra vinter-köksgardiner i samma grönvita som du. OCH så har vi en rutig liten lampskärm på lilla lampan på fönsterkarmen också. :-)
Idag blir det grundstrykning av nya fönsterfodret här. Och igår blev hela väggen vi gjorde om klar. Så nu sitter det äntligen uppe köksskåp på väggen igen. Så himla skönt!
Funderar nu på om jag ska sätta upp de gamla gardinerna eller gå och rota i tyghögarna och sy något nytt. Vi får se hur det blir.
KRAM!!

hönemor sa...

Hej du vännen min, va hemtrevligt du har det i köket, jag kommer en dag så vi kan fika där, jag tar med äppelkaka. Ha det, kram Katarina.

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Så härligt!!
Det där med att plocka nässlor har jag inte vågat mej på... kanske ska våga klivet någon dag... innan det är för sent i år!
Missade ju savtömningen...
Får se till att inte missa sommaren också!
Ha en skön helg!
(hittade dej via Textilåterbruket)

Emma sa...

Jag sa ju att ni har en riktig pärla hos er:) Håller med om att det är såna som Pennan som man ska avla på, så hitta en riktigt bra hane som ger henne friska valpar..Men som du säger så är ju pigment problemet ganska vanligt hos mopsar, men har inte Pennan det så borde det ju finnas någon ståtlig herre där ute som också är fri:) När ska hon löpa?Kram

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad fint du har gjort det i ditt kök.
Jag vill så gärna slå mig ner och fika där, gillar köksstolarna och vilken fin fågelbur du har i taket.
bra ide med krokar i taket, man har ju alltid pryttlar som står i vägen eller helt enkelt inte får plats.

Pennans halsband är så fint.
Skrutt att jag inte kan virka.
Kramar i massor:)

ima sa...

Ville bara skriva en rad Här till ARVTAGERSKAN HURRA HURRRAAAAAAAAAAAAA

Marie//Tekla Maräng sa...

Hej!

Ja det är kanske lite väl galet med ett äppelträd på balkongen, men så tänkte jag det kan ju inte mer en misslyckas, så nu är det bara att hålla tummarna att det ska trivas.
Ja du vet ju att balkongen är mitt sommarställe så det får kosta en del. Blir ju så lycklig när jag ser att plantorna växer och trivs.
Kramar:)

Emma sa...

Ja det är skönt att jag har jobb i sommar eftersom man inte får pengar från csn på tre månader..Ingen hane än, tråkigt, men bra att ni avstod när det inte var tipptopp med den ni hade på gång..Ozzy har varit magsjuk i en vecka snart så han går på medicin och specialfoder.Han har säkert hittat nåt äckligt att äta ute, matglad som han är..Men han är iaf ganska pigg ändå,, leker när han är vaken men är lite tröttare än vanligt.Blir nog tyvärr ingen tävling i Växjö pga det..Men huvudsaken är att min prins blir pigg..Kram kram