onsdag 21 april 2010

Bästa Avläggaren

Bästa Avläggaren kan vara pellargonie..:)

nu är jag helt klar med textiltavlan .den är 50*50 cm

det börjar bli lite väl mycket tavlor på väggen här nu...

här syr jag klart ramen...önskar man hade haft en fin bra broderimaskin..men men. man tager vad man haver..


i dag var det luktfest..inte det enklaste att ta foto på ett yrväder..här är Pennan,,regnr S13528/2008 dotter efter Eff.. vi tänker para pennan för första gången nu i början av sommaren.....
vi söker en handler inför en utsällning..
Glad Knorr på er alla..

7 kommentarer:

Cathrine sa...

Hej!

Jag som ringde från 010- nummret. Carina L berättade att ni sökte ngn som ville visa er hund. Jag gör det gärna! Jag bor dock i Kalmar (en bit bort från er), men allt går att lösa.
Hör gärna av dig om du vill.
http://bayliezochniilaz.webs.com/

hönemor sa...

Hej du vännen min, vilken fin tavla du har gjort, jag blir så imponerad av vad du gör. Ta det lugnt med krattan så du inte retar upp handen för môe. Ha en bra helg, kram Katarina.

Cathrine sa...

Hej igen!
Försöker komma ihåg att ringa dig i morgon, eller de närmaste dagarna.

Emma sa...

Tack, visst är han?Jag tror att jag ska framkalla det kortet för jag tycker att det blev så fint.Vi hade en underbar dag igår och det är så roligt att kunna ta med Ozzy på små äventyr, det är ju tyvärr inte överallt man får ha med sina fyrbenta älsklingar:( Men igår trivdes han som fisken i vattnet.Idag har vi vart på klubben och filmat så jag ska försöka lägga upp filmen på bloggen så ni ska få se:)

ima sa...

Skna Maj välkommen, ve4rkligen efter enormt lång väntan...Ute så mycke man orkar å Klipper rosoena De är rätt Många så det tar sin tid-------man är ikke i sån vigör att man tar allt i ett svep...å nä...Kollar dewn rutiga vareviga dag å bara väntar på att få Ta Foto på Första klockan..Kram å PIS....

ima sa...

hallå hallååååå september 11man dånar vad tiden ilar

ima sa...

hej hej i Höstens Ankomst-med Astrar å dylikt Höres så muntert är ej det..