lördag 27 februari 2010

Lökarna blommar

nu äntligen !!
blommar amaryllisen... bättre sent än aldrig..
här är en med blommande sidolök.. roligt när man kan ha samma lök år efter år.. å den blir bara större å större å får fina lökbarn:)
nu stickar jag mest.. här en halsduk klar till isak.. och så ett underbart mjukt raggsocksgarn jag sände efter i från
violasgarn.se

6 kommentarer:

ima sa...

Va kul å se Amaryllisen Randig å Najsig.... För nu är det Tomt i Rutan, ska jag säga de gamla pellarna man sparat har dött helt så Nu ska man snart sae efter Färdiga Skott att kunna köpa.... till VINDOVN Å Garnet så trevligt ser mjukt ut även....Dimman står Högt i skyn ute.å Nu bara våäntar man på endet av os för fy ...så drygt det varit.. oändligt Natt som dag...puuuu

Marie//Tekla Maräng sa...

Så vacker amaryllis!
man blir så glad av att titta på den.
Min sista amryllis blommade ut i veckan nu som gick, den var så röd så det kändes lite konstigt juligt när man tittade på den.
Raggsocker ja det har jag stickat en hel del denna vinter-
Ha det gott, kramar:)

Vardags-mirakel sa...

Vilken fin amaryllis, och halsduken blir både vacker och skön! Ha en bra vecka, kram Eva.

hönemor sa...

Hej du vännen min, vad du är duktig som får dom att blomma om, jag har aldrig lyckas med det trots näring och att dom har fått stå ute på sommaren.Vilken tur du hade med garnet, det jag köpte sist var så hårt spunnit så det gjorde ont i fingrarna att sticka av det. Kram Katarina.

ima sa...

tack för Pelle plantorna du Lova Här paja de alla mina å Berts fick även stryk ska köpa till köksfönstret Nåra stycken Där är Grymt just nu en fråga fick du Tag i på netto xxxl?

Emma sa...

Gud så fin blomma=) min farfar älskade amaryllis, han hade riktigt gröna fingrar så dom var så fina.Ja usch snön är jobbig nu, men här är den på väg bort.Idag regnar det, dock kom det lite snö nu ikväll..Kram