torsdag 10 december 2009

utmaning från tekla

fick en utmaning i från tekla maräng...
om vad som finns i mapp 4..bild 4..
jo.. där finns foto i från valpkull nr 1....
det är tre Mopshanar..*goblin* bowser*rascal*
som vilar sött med sina apor...:)
jag önskar er en skön 3 adventshelg...

3 kommentarer:

IET sa...

Finns det något mer ljuvligt än runda bebismagar...
/I

Pockethexan sa...

Vad kul att se att "min" utmaning har vandrat vidare (gav den till TeklaM.) o jag måste hålla med att de bedårande söta, fast jag är tyvärr allergisk mot dina gullungar o skulle inte njuta fullt ut av att få träffa dem.

Om du slår på TV3 kl 16.00 varje eftermidag så kommer du att få se reprisserien jag talar om o på sönd kl 19.00 kommer den nya serien,
om du älskar att sy slå då på tv-n o dröm att det e du som får uppdraget o sen får gå runt i tygbutiken "MooD" (jag har inte sett en liknande i Sv.)...

Men jag får tacka för speltipset, ser lovande ut men tyvärr är vi många som slåss om datorerna så jag har inte haft möjlighet att prova ännu..

Kramis från en medsyster i Hexvärlden
<;D

PS.ursäkta om jag är lite nyfiken men hur kommer det sig att du e förtidspens. jag har ju mina smärtor pga. bäckenuppluckring från min senaste graviditet (hon på bryggan..)DS.

hönemor sa...

Gömôra i stugan, vilken härlig bild, en skulle vilja pussa de mjuka magarna. Nu har vi fått kallgrader i natt och solen är på väg upp, blir en fin dag. Ikväll ska vi gratta det älsta barnbarnet hon blir 10 år. Kram Katarina.