onsdag 18 november 2009

Mops träff o Avigsida

syr nu på en textil tavla..
tycker nästan Avigsidan blir finare än framsidan.....
upp-piggad gammal tavla som är målad på masonit....

fint spindelnät i fönstergranen..


och så trevliga snälla mopsvänner på besök med sin ozzy...ozzzy o emma
6 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Jag tycker nog framsidan är finare.
Jag skivar för hand och låter skalen vara kvar.
Skall fixa en länk till den gamla.
Tror du kan slå på Bjursfors industriplast.
Skall se om jag hittar den.
Det är så gott med torkade äpple kan du tro.
Ha en skön kväll
Annika

ima sa...

Spagetti dags ,med mycke paprika å lök i färsen .- I mörkret är det svårt att se i- syende å stick... så Sprätta, är vad man sysslar med just nu å du- tappat bort-" Sprättan" till på allt..jasså du har börjat på -Textila alster- spännande.å god tur med den.jag som skrevs Sprätter å ändrar å ser över Gammalt; som julsaker typ ..

Emma sa...

Ja det är väl så, man känner att man aldrig har tid för vänner o familj för det är så mycket i skolan just nu..Tack själva för att vi fick hälsa på och att vi fick låna Pennan,vi saknade henne jättemycket de första dagarna innan vi föll in i vardagen igen..Hur fungerar det där hemma nu?Kram

Vardags-mirakel sa...

Alltid lika trevligt att titta in på din fina blogg! Kram Eva.

ima sa...

Tag fram TOVE NÅL å så Visa hur man gör Var inom idag Äntligen på Panduro å WOWW där fanns en Färdig låda för Mycket dyra Penningar med ..TOV NÅL till. Jag var sugen men vill helst lära mig NÅLEN..HuR osv Jo det var 6 stycken Flugsvampar I Tovat så --Ljuvliga --med vita skaft ,, de hadde några i skylten även. så jag såg Dom --färdiga---så FOTA TOVNÅLEN å Hur man.... sticker ner.. osv Var igenom , man sticker Nålen -------Mycke begärt.... Men ändååååååååå i.

Lilla Eken sa...

Ja... jag förstår hur du menar.. med rosbroderiet. Du får dokumentera väl eller sy klart på så vis att du kan hänga upp den åt båda hållen?
Jag sydde ett kuddfodral i lappteknik i somras som jag också var tvungen att fota baksidan på för att det blev så snyggt. (Och det var ändå bara ränder.) (Men i svart på vitt precis som dina rosor.)
Det skulle bli en fin bild på vykort...

Vad mysigt med mopsträff. Är Ozzy uppfödd av er?
Här skiner solen just nu. Allt ser så annprlunda ut utanför fönstret nu när man vant sig vid regnet.