onsdag 31 december 2008

Ludde

Ludvigs egna recycleprojekt.....
det blir mycket reklam så här runt jul o nyår..
så.....
ludde å jag började göra några korgar av reklamblad...han tyckte det var så roligt!..så han gjorde denna fina skål själv..
5 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilken fin skål Ludde gör.
Nämen jag blir ju jätte fin som docka, men fy på dig att ta kort på mig i bara underkjolen. SÅ små och söta knappar har jag fått. Är snyggare klädd som docka en jag var på julafton. Säljer du dockor och dom fina brödkorgarna du gör?
GOTT NYTT ÅR till ALLA två och fyrbenta på Sockergården.
Kramar Marie

gulle hexan sa...

Tack Marie:) för din fina kommentar,,, så glada vi blev;D
ludde blev verkligen lyft av att någon skrev att hans skål blev fin.han tackar o bockar,,,

ja jag är nöjd med teklas kläder.. men hon behöver inte sitta i underkjol så länge till..kan jag lova..:)
mja.. visst säljer jag korgarna o några enstaka dockor jag gör..
dockorna tar så lång tid att göra.ansikterna skulpteras fram med nål o tråd .ögon,mun handborderas så det blir inte så många ex om året...
vi hoppas på et Gott Nytt År! ...... kramar från oss på sockergården..

Marie//Tekla Maräng sa...

Tack för kommentarerna både hos mig och här. Jo, jag vet man blir jätte lycklig över varenda kommenter man får. Gillar verkligen Luddes skål, tycker idén är underbar att åter använda reklamen och skålar har man aldrig för många utav.
Ja, förstår att det måste ta en himla tid att *bara* få till ansikts uttrycken...stolt är jag som har givet namn åt en så vacker och välgjord skapelse. Provade för ca 25 år sedan att göra waldorf dockor och bara en sådan tog tid och då gjorde jag inte änns en bråkdel av dina ansiktsuttryck. Minns att jag tyckte att det var pilligt men väldigt roligt. fast då för tiden var jag en stressad Marie som skulle göra klart allting snabbt, snabbt så man hade ju inte vett att njuta av det man gjorde. som jag som tur är gör nu.
Stickar sjalar just nu och NU får det TA DEN TID det tar.Japp man lär så länge man lever.
Kramar och klappar till Sockergårdens invånare.
Tycker mycket om en bullkorg du har haft på bild.

ima sa...

Ludvig så kreativ,å duktig..Jätteroligt att se..själv håller jag mig till .stickningen. just..å Ut å choppar.. ska se lite grann.. på rean .Behöver mönster till Flätstickning .. minns ikke exakt, hur man stickade fläta Tyvärr... så skas det inköpas banan å vindruvor till Mandelmussle kakorna så de blir bakelser...

gulle hexan sa...

Tusen MÅNGA tack för dom finfina kommentarerna.:D det får oss glada här och
dom VÄRMER i kylan.. för kallt är det..
Ludde är jätte stolt över sina skålar.. o det känns så bra med att reklambladen kommer till använding.. skålar å fat behövs:)
å sticka är jätte härligt..sjalar o sockor..vantar o allt varmt o gott behövs..